About

“AUTO KADA” - nimi kuvastaa yrityksemme toimialoja. AUTO - kaikki autoihin ja niiden toimintoihin liittyvä. KADA - alkukirjainten lyhenne: “K-ravas A-utomaš’inu D-etaļu A-pgāde ", joka tarkoittaa kuorma-autojen varaosien toimittamista. AUTO KADA on toiminut kuorma-autojen ja perävaunujen varaosien ja tarvikkeiden jälkimarkkinoilla vuodesta 1995, ja sinä aikana se on liittynyt Latvian suurimpiin johtaviin yhtiöihin. Yhtiössä työskentelee yli 130 työntekijää, 30 autoa toimittaa osia, ja asiakkaiden lukumäärä on yli neljätuhatta.

AUTO KADA on Latvian kauppa- ja teollisuuskamarin jäsen sekä Latvian varaosien maahantuojien yhdistys LARDIAn jäsen. AUTO KADA vierailee säännöllisesti Euroopan suurimmissa ajoneuvonäytöksissä ja -näyttelyissä löytääkseen uusia toimittajia, kasvattaakseen valikoimaansa ja tarjotakseen kilpailukykyisiä hintoja asiakkailleen.

Tällä hetkellä AUTO KADA kuuluu Baltian maiden suurimpiin kuorma-autojen, perävaunujen ja linja-autojen varaosien ja lisävarusteiden toimittajiin, ja sillä on yli 20 vuotta kokemusta alasta.
AUTO KADAlla on tällä hetkellä yli 35 liikettä ja liikekumppaneita Skandinaviassa, Venäjällä sekä Itä- ja Pohjois-Euroopassa, ja etsimme jatkuvasti lisää kumppaneita.